Mig og min klinik

Jeg startede Lucky Feet i Odense da jeg blev færdig som lægeeksamineret fodplejer i 2011. Jeg var drevet af drømmen om at kunne drive min egen virksomhed, samtidigt med at jeg kunne arbejde indenfor sundhedsfeltet - et felt jeg har arbejdet med i hele mit voksne liv. Først som plejehjemsassistent, siden som sygeplejerske.

Til at starte med drev jeg klinikken fra mit hjem, men da jeg i 2018 gik på pension fra mit job som sygeplejerske, og besluttede at være fuld tid i min klinik, flyttede jeg den til Sundheds-huset i Paarup. Det betyder meget for mig, at jeg kan tilbyde mine kunder en ordentlig og hygiejnisk klinik i deres lokalområde - jeg har kunder fra det meste af Odense men særligt folk fra Paarup, Tarup, Næsby og Korup er glade for at få fodbehandling hos mig.

Jeg håber at se dig i min klinik.